Néhány típus új gépkocsi kínálatunkból, operatív lízing konstrukcióban. Aktuális kondíciós ajánlatainkat a  “Kiemelt ajánlatok” menüpont alatt találja meg.

 

BMW i3 – 120Ah

Szálljon be, és tapasztalja meg a jövőt minden érzékével. A BMW i3, amely színültig van innovatív technológiákkal, magabiztosan küzdi le a hétköznapok kihívásait. A jármű összekapcsolja Önt a külvilággal, naprakészen tartja a történéseket illetően, mindig szervezetté teszi az életét és olyan messzire viszi el, amennyire csak kívánja. A BMW i3 mindig kész az indulásra – és arra, hogy új utakat fedezzen fel. Teszi mindezt stílusosan, a felvillanyozó vezetési élményhez méltóan trendteremtő dizájnnal.

Hyundai IONIQ Electric

A kecses és vonzó IONIQ Electric minden szögből különösen elegánsan hat. Finom vonalai, kiegyensúlyozott arányai a
tisztán elektromos teljesítmény és az energiahatékonyság váratlan kombinációjára utalnak. Aerodinamikus formája és nagy teljesítményű alkotóelemei tökéletes összhangban működnek. A gondosan összehangolt alkotóelemekből álló elektromos hajtáslánc kiemelkedő vezethetőséget és a mindennapokban kiválóan használható hatótávolságot kínál.

Nissan Leaf

Élvezze az azonnali gyorsítás izgalmát, és eljuthat bárhová anélkül, hogy meg kellene állnia benzinért. Tapasztalja meg a vezetés intelligensebb, biztonságosabb és egyszerűbb módját, ami több magabiztosságot kölcsönöz Önnek, és lelkesedéssel tölti el. Váltson az új Nissan LEAF-re, az utakon közlekedő legfejlettebb elektromos autóra.

Volkswagen E-Up

Elektromos mobilitásra váltana? Egyszerűen csak szálljon be! Az e-up! révén már ilyen egyszerű. Dinamikus elektromos motorja a vezetés igazán élvezetes élményét kínálja. Ismerkedjen meg mindazzal, ami az e-up! modelleket a mindennapok ideális kísérőjévé teszi – az Ön számára is.

TOYOTA Prius Plug in Hybrid

A Toyota többi hybridjéhez hasonlóan a Prius Plug-in Hybrid is haladhat benzinmotorral, elektromotorral, vagy egyszerre akár mindkét erőforrással. Fékrendszerének energiavisszanyerő funkciója menet közben is tölti az akkumulátort. Az intuitív, csendes és hatékony Prius Plug-in Hybrid a Toyota Prius legújabb generációjára épül, ám annál is dinamikusabb és gazdaságosabb autózást kínál. Tökéletes megoldás azok számára, akik olyan hybridet keresnek, amely – további előnyként – külső áramforrásról is feltölthető.

MITSUBISHI OUTLANDER PHEV

A Plug-in Hibrid Outlander megalkotásával egy olyan SUV született, amely a hagyományos értékeken túl a legmodernebb követelményeknek is megfelel. Már nem kell választani a régi és az új értékek között, hiszen a Plug-in Hibrid Outlander mindezekből a legjobbat kínálja: olyan kiemelkedő fogyasztási és energiahatékonysági értékeket, amelyet csak egy elektromos jármű nyújthat, ugyanakkor összeköti a mindennapi használhatóságot egy klasszikus SUV előnyeivel. A világszerte első Plug-in Hibrid 4WD SUV egy teljesen új vezetési élményt kínál Önnek.

HYUNDAI KONA Electric

Sokoldalú és élmény vezetni, a vadonatúj KONA Electric az első elektromos B-szegmens SUV Európában. Ez az úttörő jelentőségű újdonság a lenyűgöző elektromos hatótávolságot merész és tágas SUV stílussal ötvözi – kompromisszumok nélkül!A KONA Electric-et úgy tervezték, hogy megforduljanak utána, mindezt tágas belső térrel kombinálva. Kivételes, akár 482 km-es elektromos hatótávolsággal rendelkezik és megadja Neked mindkét világ legjobbját – kompromisszumok nélkül. A merész külső formaterv magával ragadja a tekintetet, az erőt sugárzó, szoborszerű formákkal, az elegáns LED-es lámpákkal és az olyan egyedülálló részletekkel, amelyek kiemelik a hangsúlyos Hyundai SUV DNS.

AUDI A3 e-tron

Elektromos hajtása erényeit a belsőégésű motorok előnyeivel ötvözi, a tisztán elektromos üzemet az erőteljes négyhengeres aggregát biztosította, nagy hatótávval kombinálva. Az elektromos autózás előnyei – a hátrányok nélkül: az Audi A3 Sportback e-tron az első hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtással működő, prémium alsó-középkategóriájú modell. A legkorszerűbb TFSI®-technika és az elektromos motor e fejlett kombinációja átlagosan 1,5 liter üzemanyaggal is megelégszik 100 kilométerenként, amihez kilométerenként mindössze 35 gramm széndioxid kibocsátása társul. S kínálja mindezt összesen akár 940 kilométeres (tisztán elektromos üzemben akár 50 kilométer) hatótávon át.

NISSAN E-NV200

Amikor elektromos furgonra vált, akkor jelentősen csökkentheti vállalkozása működési költségeit. Kezdje a napot teljes töltéssel, ami akár 301 km-es hatótávot biztosít városi körülmények közt, és kevesebbe kerül, mint ugyanez egy dízel- vagy benzines furgonnal. Ezenfelül nincs szükség motor karbantartásra és olajcserékre, mely pénzt és időt takarít meg vállalkozásának.
A garantáltan nulla károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően a városközpontok korlátozásai és környezetszennyezési előírásai soha nem fogják útját állni. Ezenfelül az alacsony üzemben tartási költségek teszik még a Nissan e-NV200 100% elektromos furgont a legjobb választássá vállalkozása számára.

Renualt Kangoo Z.E.

A Renualt Kangoo Z.E. az ideális megoldás mindazok számára, akinek kompakt méretű, gazdaságos és nagy rakterű árúszállítóra van szükségük.
Válassza az önnek megfelelő KANGOO Z.E.-t! Kétféle hosszúság, 2 vagy 5 üléses kialakítás és 3 verzió – biztosan akad közöttük olyan, amely megfelel az ön igényeinek. Az akár 270km-es hatótávnak köszönhetően, nem csak városi közlekedésben, de hosszabb távokra is kiválóan alkalmas áruszállító a Kangoo. Z.E. az elektromos autók nyújotta minden kényelemmel és előnnyel.

*A bérleti díj, minden esetben tartalmazza a jármű szervizelésének és biztosításának díját, szezonális téligumit, az éves autópálya matricát, valamint 20.000km / év futásteljesítményt. Ajánlatunk tájékoztató jellegű, elektromos járművek esetében állami támogatási keret valamint 25%-os önerő figyelembevételével. Pontos ajánlatért keressen minket elérhetőségeinken.