Szolgáltatásaink

Ügyfelink előnye


● Nettó, flotta-kedvezményes áron beszerzett alapon történő bérleti díj kalkuláció
● Havi egy, egészében kötlségként elszámolható számla
● Teljes körű karbantartás és költségek, téligumi inklusive
● Bérleti időszak végén a gépkocsi előre meghatározott áron megvásárolható
● Tervezhető fix havídíjak
● Bérleti díj tartalmazza az üzemeltetési költségeket, mint
biztosítás, casco, kötelező szerviz, gumiabroncsok, autópálya matrica, GPS-es lopásvédelem

 Továbbá

● Elektromos vagy plug in hybrid gépkocsi esetén, messze átlag alatti üzemanyag- illetve áram költség. Közterületeken általában ingyenes parkolás.

 

 

A cégünk által rendelkezésére bocsátott tartós bérletű új, vagy igény szerint használt, de újszerű gépkocsik, rögzített, kedvező piaci díjazással kerülnek bérbeadásra, amiben a teljeskörű szervizszolgáltatás és biztosítás is benne foglaltak. A bérleti díjak számlája költségként teljes mértékben elszámolható, melynek bérbeadási-árképzés alapjául a mindenkori nettó gépkocsi árak szolgálnak. Ezen túlmenően a gépkocsi-bérleti időszak lejárta után, ügyfeleinknek nem kell bajlódniuk a gépkocsi értékesítésével. A bérlet lezártával és egy új szerződéssel egy új gépkocsit bérelhetnek hosszútávon. Természetesen igény esetén a bérleti időtartam végén, szerződésben előre meghatározott áron a bérelt gépkocsi meg is vásárolható.

Az elektromobilitás nem csupán jövőbe mutató,körneyzetbarát és kényelmes autózást tesz lehetővé, hanem jelentős mértékben csökkenti havi gépkocsi-üzemeltetési költségeit, hiszen az áram, mint a magas hatásfokú üzemmel működő elektromos gépkocsik üzemanyagja, töredéknyi költséget jelent minden gépkocsi-felhasználó számára, a hagyományos benzin vagy dízel-üzemanyaghoz képest. További kényelmet és megtakarítást pedig a zöld rendszámmal járó közterületen történő, ingyenes parkolás előnye jelenti. Cégünk, mint flottakezelő és nagybevásárló, magas kedvezményekkel rendelkezik hazai márkakereskedéseknél, mely kedvezmény a gépkocsik vételárának csökkentésével ügyfelink részére is jelentős anyagi előnnyel jár.

Flottakezelés – flottaszervízelés

Cégünk munkatársai előírás szerű rendszereséggel, gondoskodnak az ügyfeleink által használt gépkocsik karbantartásáról. Szervizbe viszik azokat amikor szükséges, gondoskodnak a tél és nyári abroncsok cseréjéről, illetve állnak rendelkezésre meghibásodás vagy káresemény bekövetkezte esetén.

Flottafigyelés – lopásvédelem

Az igény szerint gépjárműveinkbe szerelt, legmodernebb GPS alapú flottafigyelő rendszernek köszönhetően, Ön tetszés szerint nyomon követheti, elemezheti és ezáltal optimalizálhatja saját flottájában lévő valamennyi jármű használatát. Ezen felül a lopás-gátlóval kombinált eszköz, jelentős mértékű biztonságot ad tolvajokkal szemben is.

Tanácsadás – Gépjármű beszerzés

Cégünk munkatársai ügyfeleink gépkocsi használati igényének és céljainak felmérésével, segítenek kiválasztani az erre a célra legtökéletesebb járművet, járműveket. Ügyfeleink ezzel nem csak rengeteg időt spórolnak meg, hogy a hatalmas mai modern, folyamatosan fejlődő gépkocsi-piacon eligazodjanak. Tanácsadásunkkal számos aspektusból megvilágítva segítünk a legmegfelelőbb gépkocsit megtalálni egy adott felhasználási igényre. Üzletpolitikánk alapja ügyfeleinek nagymértékű és rugalmas kiszolgálása. Szerződéseink átláthatóak, egyszerűek, nem rejtenek apró betűs kockázatot. Ezen túl szolgáltatásunk árbeli versenyképessége magáért beszél. Igény esetén nem csupán új, hanem kedvező árú, újszerű gépkocsikat is szolgálatba állítunk ügyfeleink számára. Keressen minket bizalommal.